Második Colourpop rendelésem

Sokat halottam a Colourpopról (a youtube-on főleg). Azt mondta mindenki szinte, hogy elég minőségi termékeket árulnak, megfizethető áron és szállítanak többek között Magyarországra és Izraelbe is.
Aztán egyszer gondoltunk egyet és leadtunk egy rendelést, aztán később még egyet...
Az  első rendelés amolyan próba volt, a húgommal rendeltünk együtt és akkor épp olyan akció volt, hogy csak 30 dollárért elég volt rendelni, ahhoz hogy ne kelljen postaköltséget fizetni, illetve olyan is, hogy ingyen ecsetet lehetett kapni a szemhéjtermékek mellé, maximum 2-t/ rendelés. 

A második rendelés alkalmával már nem volt olyan szerencsém, hogy 30 dollárért elég legyen rendelni, hogy ingyen legyen a szállítás, azaz a posta - csak 50 dollár felett volt az.
-> Általában 50 dollár felett van ingyen a postázás a colourpop.com oldalon (kivéve, ha van valami erre irányuló akció)
Ellenben többféle kedvezményt sikerült összevonni:
1. Mivel most más névre rendeltem, másik emailcímmel, így igénybe tudtam venni az első rendeléshez szóló 5 dollár kedvezményt.
2. Épp valami 5 milliós akció keretében (5 millió követőjük gyűlt össze az instán, ha jól tudom ezen alkalomból) bizonyos összegű vásárlás felett ajándék termékeket adtak, ha jól emlékszem, akkor 50 dollár felett már 4-et lehetett választani (az 5-ből), így én 4 speciális terméket kaptam. Azért speciális, mert csak ezen akció alatt lehetett ajándékba kapni, pénzért nem voltak megvehetőek és a csomagolásuk is speckó volt, bordós színű. (Általában fehér dobozban vannak a termékek). Minden termék nevében benne volt az 5 angolul.

3. Volt egy olyan akció, hogy ha 2 ajakterméket veszel, akkor egy harmadik ingyen van.

Nem emlékszem pontosan, de 90 dollár feletti értékben érkezett meg a rendelésem és én kb 51 dollárt fizettem 12 termékért.

Íme a szuper szépségek, amikre a választásom esett:

1. Come and get it - Mono szemhéjpúder, duokróm szerintem - A legszebb szín, amit valaha láttam, narancsos-rózsaszínes, megmondhatatlan titokzatos, de a legjobb! Pingmentáltság szuper.


2. Team captain - Mono szemhéjpúder - Khaki színű, matt. Megmondom őszintén, hogy jobbra számítottam pigmentáltság tekintetében, de nem olyan szörnyű.


3. Yes, please! paletta - A legjobb palettám. Erőltetnem kell magam, hogy mást is használjak. Nagyon jó minőségű, pigmentáltak a színek, nem annyira porzik. Vannak matt és csillogós színek is. Én főleg a fényesebbekért vagyok oda, de használom a mattabbakat is.



4. Peachy Keen super shock szemhéj árnyékoló szett. 4 Super shock szemhéj festék van a pakkban. A super shock-ok krémes állagúak, nem por. Leginkább ujjal érdemes felvinni a szemhéjra.nagyon jól pigmentáltak általában.
Ebben a kollekcióban főleg barackodabb, nudeosabb színek vannak, egy sötétebb barna és egy arany színnel kiegészülve. A barackosat főleg szemhéj alapnak használom.

5. Man Eater - Metál folyékony rúzs. Rezes színű. Az egyik legtöbbet viselt rúzsom mostanában, mert szinte minden sminkhez megy - rózsaszín, nude, zöld, színes, füstös, bármilyen. Nem szárít, úgy mint a mattosabb társai. 



6. Friday - Fekete mattra száradó folyékony rúzs. Nem szárad meg 100%-osan, ezért kicsit fog, de nem vészes. Elég merésznek tűnhet, de aki szereti a különleges dolgokat, az mindenképp próbálja ki. Kicsit szárít, de nem szörnyű. Óvatosan vidd fel, ha nem akarsz újra alapozni, stb...
7. Mamacita - Ultra matt folyékony rúzs. Gyönyörű, burgundi színű. Kicsit fog száradás után is, nehéz egyenesen, szépen felvinni, könnyen foltos marad. Ha viszont sikerül, megéri az erőfeszítést, mert csodaszép.


8. No filter Concealer - Medium: Alapozó helyett is megfelelő. Könnyen felvihető és eldolgozható. Elég jó a fedése. Sötét karikákhoz is ajánlom.
9. High Five - Ez elvileg egy Supershock formulájú highlighter, de rózsaszínes árnyalata miatt, akár pirosítónak is szívesen használom. Rosegold (rózsaszínes, aranyos) színű, nagyon jól fénylik az arcon. 
10. Party of Five - Egy Supershock krémes szemhéj festék. Rózsaszínes alapszíne van, kék csillamokkal. Fedő színnek használom leginkább, azaz a kész szemhéj sminkre még rá. Dob rajta még egyet.


11. FAB Five - Egy bordós Lippie lipstick. A formula nagyon sejmes, kellemes viselet. Szinte matt, de nem szárad meg, kicsit kenődik, de nem vészes. Egyik kedvenc rúzsom.


12. Take Five - Mattra száradó folyékony rúzs. Nudeosabb árnyalat, de kissé élénkebb rózsaszín. Hétköznapokra is jól viselhető. 

Nektek melyik termék tetszik legjobban? Ti is szoktatok rendelni a Colourpoptól vagy máshonnan online?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések