A LEÁRAZÁSOK elkezdődtek - SALE EVERYWHERE

A nyár most már nem panadszkodhatunk, nagyon is beköszöntött, ahogy a nyári leárazások is.
A H and M-ben már néhány napja - 2016.06.16. óta tart az akciók első hulláma.
Az inditexes üzletekben (pl.: Zara, Bershka, Oysho, Stradivarius, Pull and Bear stb.) tegnaptól vannak a kedvezmények, de a Reservedben, Mangoban, Springfieldben és a Women'secterben is elindult a start.
Érdemes mindenhova benézni, mert lehet kívülről nem is látszik, hogy némely részlegeken van az üzleteken belül extra jó ár.
Már most nagyon sok mindenhez fél áron hozzá lehet jutni, de aki még várni akar, az is érthető, hisz' tudjuk, hogy hátra van még a 70%-os hullám (vagy néha még annál is nagyobb árengedmények vannak néhol). Ugyanakkor, ha valamit nagyon szeretne az ember, nem azt vegye meg, mert a még kedvezőbb árak beállta előtt általában elkapkodnak minden népszerű dolgot, főleg azokat a méreteket...
A kedvezmények igénybevételéhez nem kell egyébként elmennünk az üzletekig sem, mert online is megvehetjük a kiszemelt darabokat már a legtöbb üzletben. Sőt az üzletek lakberendezési vagy egyéb részlegeiről is haza netezhetjük, ami megtetszik a lehető legolcsóbban.
Igaz, ami igaz: sok helyen elég sokat kell vásárolni, ahhoz, hogy ingyen házhoz szállítsák a bevásárlásunk tartalmát. Ha csak pár dolgot vennénk, akkor inkább érdemes az üzletben való átvételt  választani, mert az a legtöbb esetben ingyen van, csak sajnos nem mindenhol van erre lehetőség. Szerintem nem sok idő kell és ezt is bevezetik mindenütt.

Egy kis ízelítő:
H and M




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések