Újra ruhacsere a Cosmo szervezésében 2011.06.18. I.


Ma is megrendezte a Cosmopolitan a Cseréld le a ruhatárad! eseményt (ez már a 3. alkalom), ahol a megunt ruháidat leadva más megunt ruháiból válogathatsz kedvedre. A múltkori (ide kattintva megnézhetitek a múltkori csalódásomban írt postot)rossz élmények után nem nagyon akartam menni újra, de a barátnőm is rábeszélt, hogy adjunk még egy esélyt. Titkon bíztam benne, hogy most jobb lesz a felhozatal a ruhákból. Ez valóra is vált, legalábbis szerintem sokkal jobb darabot hoztak sokan mint múltkor. Bár sok régi, nagymama ing, meg gatya, stb... volt most is, de jobban ki lehetett fogni. Most úgy voltam, hogy több ruhát is el tudtam volna hozni, mint amennyi zsetonom volt. 7 gombocskát (amit zsetonnak hívtam előbb) kaptam, mivel 8 ruhát vittem.
Ezeket vittem:
1. zöld kordnadrág
2. fekete dzseki
3. terranova bevásárlótáska

4. H&M hímzett póló

5. Kenvelo lila farmerszoknya: ezt sajnáltam legjobban, ennek ellenére ahogy néztem délelőtt nem kelt el :(, talán délután



6. fehér hosszú ujjú pamutfelső
7. fehér hosszú póló: nagyim hozta tavaly Londonból
8. kék pillangószerű nyomott mintás ujjatlan:



A következő bejegyzésben lesznek a szerzeményeim!
Ami miatt még jó volt, hogy részt vettem az eseményen:
- megint kaptam kapucsínót :)
- kisminkelt egy nagyon kedves lány + sminktükröt is kaptam tőle
kicsit kócos voltam, de a lényeg smink, ami szerintem jó lett!
köszi Uchi!
- lefotóztak a dreftes nyereményjátékban való helyes válaszokért (ezt így kell mondani?) :
- kaptam megint dreftet és most feket ruhákhoz valót
- kaptam fülbevalót: most átlátszót választottam, de olyan szivárványos :)
+találkoztam egy bloggerrel akit nagyon tisztelek és követem a postjait
Egy pár kép a várakozás közben:

Megjegyzések

  1. Én a képen látható fekete zakót néztem ki, és meg is szereztem:) nagyon örültem neki, amúgy szerintem kb. egy helyen állhattunk mert én is ugyanezt a sort láttam magam előtt:)
    Amúgy tényleg szörnyű, hogy egyesek ezer éves ruhákat hoztak, a próbafülkében egy csajszi mondjuk egy olyan kosztümöt próbált, ami a 90-es évek elején volt divat, anyukámnak is volt:D

    VálaszTörlés
  2. Sacus: a fekete zakó egész jónak tűnt nekem is, de én az orsay mellénnyre startoltam és így lemaradtam pár olyan darabról amit várakozás közben kinéztem :( Mondjuk rám amúgy sem lett volna jó, úgyhogy örülök, hogy legalább neked sikerült megszerezni.
    Én is láttam pár kosztümöt ami szerintem vki nagyijáé lehetett max. Mondjuk az okker zakó amit én szermányoltam, az se kutya, de remélem ki tudok majd hozni belőle vmit. Láttam benne fantáziát. Megnézted amiket elhoztam? Azokról mi a véleményed?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések