H&M Autumn/Winter, 2011 kedvencek

A női kollekció közzétett darabjaiból 3 darab ragadott csak meg igazán. Lehet, hogy inkább a többiről kéne kritikát írnom, de már így is tele van az oldal ilyenekkel mostanában, úgyhogy visszaveszek, ígérem!
A top: Ez a fekete selyem top nagyon tetszetős, lehet, hogy semmi különös, de valahogy engem megfogott. A kis aranytáska pedig elragadó, bár valljuk be nem túl praktikus darab, de jelen esetben ezt a fekete összeállítást azért jól feldobja!
A ruha: Sosem volt a barna a kedvencem, alig van pár ilyen színű ruhadarabom,  de ez a ruha valahogy nagyon-nagyon tetszik. Igaz régóta szeretnék valami hasonló nyakrészű ruhát. Mindezek ellenére nem vásárolnám meg, hisz nekem nem állna jól, de álmodozni lehet,nem?
A nadrág: Most pedig meghazudtolva önmagam, elmondom, hogy az egyetlen ruhadarab amelyet barnában keresek mostanság az a nadrág, igaz ez a fazon szintén nem áll jól, de ha jó árban lesz tuti felpróbálom majd, hátha. 


A férfi kollekcióról már sokkal inkább tudnék írni. Több darab van, ami nagyon tetszik. Viszont a másik nemet képviselő társaink számára a H&M tartogat vicces, bevállalósabb darabokat is a hidegebb hónapokra. Lássunk párat, először a kedvencek:
Az ing: Nekem ez az ing az egész kollekcióból a kedvencem. Ha férfi lennék első dolgom lenne, hogy amint megjelenik beszerezzek egy ilyet. Viszont a  nadrág se kutya!
Tudom, hogy a legtöbb férfi csak ritkán hord öltönyt nagy sajnálatunkra, de szerintem ezt a zakót a fém csatt miatt még inkább fel lehetne venni hétköznapokra is. Persze nem a mostani forróságban gondoltam...
Most újra hódít a csokornyakkendő, ennek ellenére ez az egyetlen darab, amely számomra hibádzik ebben az összeállításban. A többi úgy ahogy van pörfikt!
A kabátka és a kesztyű!!!
Most pedig jöjjenek a számomra még vicces darabok, de ki tudja, mire eljönnek a boltokba lehet megszokom őket és a kedvencek között lesznek...
A zakó: Jelenleg a véleményem az, hogy ez az a zakó szörnyű! Nem tudom elképzelni egy normális emberen sem, de nem vagyok semmi jó elrontója, őszik hagyok időt, hátha...
Csak annyit mondok, hogy a buszon meg fogják nézni akit ilyen outfitet választ!

Kíváncsi lennék mások véleményére is, hisz' az mindig tanulságos! Szóval akinek van az írja meg plíz!!!

A képek forrása: H&M hivatalos facebook oldala


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések