Kényelmesen, divatosan nyáron is - Pamut



       Nem tudom, hogy mások hogy vannak ezzel, de szerintem az egyik legnehezebb dolog, hogy kényelmesen öltözzön az ember, úgy hogy közben divatos is legyen és persze előnyösen is álljon az adott outfit.
Divatosan öltözni ma már nem jelent akkora kihívást, kevés pénzből is hozzá lehet jutni trendi darabokhoz. Jó, mondjuk ott van aztán, hogy jól is párosítsuk ezeket, de például vesz az ember nyáron egy pasztell színű, jobb fazonú ruhát, hozzá egy fehér szandált meg táskát és kb. tökély.
H&M 3990.-

H&M 2990.,-

H&M 2690.-


A mai téma viszont az, hogy ez nem biztos, hogy kényelmes is. A kényelmet is több pontra lehet bontani.

1. Kényelmes anyag: én nyáron szinte csak pamut dolgokat tudok hordani, ami óriási kihívás, mert alig találni valahol 100% vagy nagy részben pamut darabokat. Ha meg találok, akkor általában vagy nem a nekem való fazonban, méretben vagy nagyon drágán. Kinek mi a drága... De nem szívesen adok ki 10.000 forintot egy ruhára, amit fele annyiért meg lehet venni műszálasba... 
1-1 drágább darabot még meg is vesz az ember, de azzal nincs letudva a nyár, hacsak nem egész nyáron mosni akarsz és változatosságot mellőzve öltözni.
H&M 8990.-

Szinte mindig youtubernél, bloggernél láthatjátok, hogy milyen olcsón lehet rendelni is ruhákat, de azokkal is az a bajom, hogy mind műszálasok :( Meg persze az is, hogy kínai méretűek, onesize-ok vagy csak kis méretben vannak...

2.  Kényelmes fazon, összeállítás: Molettebb nőként sok mindent nem szívesen veszek fel, mert nyom itt-ott, előnytelen vagy ott van még, hogy a ruhák, szoknyák alá alá kell öltözni.
Nyáron ezért vagy a comb közép alá érő rövidnadrág az, amit alsó öltözetnek felveszek, 
H&M 3990.-
Orsay - 2595.-

Reserved 795.-
Cin Cin Amica - 1990.-


Vagy szoknya, felső páros, amihez a szoknya alá rövid cicanadrágot veszek, 
4 euro Forever21
Szürke szoknya H&M - 2990.-


Vagy egybe ruha, ami alá szintén egy rövid pamut cicanaci az, ami biztosítja a kényelmet.
Forever21 - 4 euro

Reserved - 3995.-

Reserved 4495.-
Cin Cin Amica 1990.-
Nekem ezek váltak be. Remélem nektek is hasznos lesz ez a kis összefoglaló!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések